Bedrijfsbezoek Alfred Oosterman Fotografie

Geplaatst op: 26 februari, 2017
Op donderdagavond 16 februari 2017, toog een afvaardiging van de OCN-leden voor een bedrijfsbezoek naar Alfred Oosterman Fotografie in Peize. De omliggende straten hadden wat geparkeerde auto’s te verwerken, maar dat mocht de pret niet drukken. Binnen was het licht, warm en stond de koffie en thee gereed. Een heel aantal aanwezigen liet zich ook de cake en koek prima smaken.

Alfred Oosterman gaf aan, dat hij zich voornamelijk op de zakelijke fotografiemarkt concentreert. Eerst wordt door hem een aantal serie zakelijke portretten getoond. De aanwezigen krijgen zo een idee van wat voor werk Alfred Oosterman doet, en wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens gaat hij over tot het laten zien van een serie portretten op locatie. Een van zijn uitgangspunten is dat hij graag wil dat mensen er goed en positief opstaan. Tevens vertelt Alfred Oosterman dat hij zich ook bezig houdt met het ontwikkelen van fotowanden die bijvoorbeeld geluiden kunnen opvangen. Dit brengt extra comfort in (werk)ruimtes.

Vervolgens nodigt Alfred Oosterman één van zijn klanten uit, makelaar Jan Hut uit Peize, tot één op één gesprek. Hierin wordt onder andere duidelijk dat deze twee heren sinds 2013 intensief met elkaar samenwerken, en dat deze samenwerking hen bijzonder goed bevalt. Voorts wordt er nog een tweede één op één gesprek gehouden, en wel met de voorzitter van OCN, de heer Rieks Perdok, maar dan in zijn hoedanigheid als voorzitter van de Winsinghhof. Ook daar wordt prima mee samengewerkt.

Alfred Oosterman meldt voorts, dat hij de Winsinghhof een cadeau wenst aan te bieden, en dat houdt in dat hij fotografie van de artiesten, en waar hij zich in het verleden ook al mee bezig hield, om niet wil doen, dan wel om niet wil voortzetten. Rieks Perdok aanvaardt dit cadeau met veel vreugde.

Vervolgens worden alle aanwezigen uitgenodigd voor een hapje en een drankje, kan men wat netwerken en wordt de avond afgesloten. Al met al, een avond om in te lijsten.