Bedrijfsbezoek bij Bathoorn Autoschade Roden

Geplaatst op: 23 mei, 2017

Afgelopen donderdagavond, 18 mei 2017, trof een deel van de leden van OCN elkaar op de locatie van het bedrijf van Dick Bathoorn. De Dwazziewegen werd net voorzien van een nieuwe asfalt laag en iedereen diende een paar straten verderop te parkeren.

Het parkeerterrein van Bathoorn was daarom opvallend leeg maar in de bedrijfskantine was het echter des te drukker en gezelliger. De geur van verse koffie met koek en cake won het van de warme asfaltdampen.

Dick vertelde enthousiast over het bedrijf dat is opgestart in Roderwolde en vervolgens verhuist is naar de Dwazziewegen in Roden. Samen met Ausma en Wientjes was Bathoorn een van de eerste bedrijven die zich destijds op de nieuwe bedrijfslocatie aan de Dwazziewegen vestigde. En op deze locatie heeft het bedrijf zich in de loop der jaren uitgebreid. Onder andere door overname van een deel van het voormalig pand van de firma Ausma.

Dick vertelde hoe het gaat met de afwikkeling van schadegevallen. De contacten met de klant, maar ook de vaak achterliggende opdrachtgever, de verzekeraar. Vele contracten en alles gestandaardiseerd en geautomatiseerd maken dat het vele (ook vaak administratieve) werk toch relatief overzichtelijk en foutloos kan worden afgewikkeld. Ook in het bedrijf rukt de ICT steeds verder op. De medewerkers hebben een tablet waarop zij het dossier van de betreffende schadeauto kunnen openen, waarmee zij foto’s kunnen maken en direct in het dossier kunnen plaatsen, etc., etc.. Bijzonder efficiënt en derhalve ook bij de tijd. Na de presentatie volgde een rondgang door het bedrijf, waarna de avond werd afgesloten met een borrel en een hapje.

Bij het naar huis gaan werd elke deelnemer nog verrast met een prachtige orchidee. Een attentie die elke schadeklant ook van het bedrijf mag ontvangen. Al met al een bijzonder informatieve en gezellige avond. Dick, en ook de ouders van Dick bedankt!