Bedrijventerreinen Peize en Roden beloond door Interpolis

Geplaatst op: 19 augustus, 2020

Op 20 juli jl. ontving Bas de Jager namens OCN parkmanagement BV een cheque ter waarde van € 1.487.07 uit handen van Margriet de Vries van de Rabobank namens Interpolis. “Een prachtig bedrag, waarmee we heel blij zijn. We gaan het gebruiken om aanvullende beveiligingsmaatregelen op onze terreinen te financieren.” Aldus bas de Jager namens OCN parkmanagement BV.

Alle betrokken partijen profiteren van veilig ondernemen

Een collectief beveiligd bedrijventerrein is veiliger en zorgt er voor dat ondernemers prettiger kunnen ondernemen. “Samen met Interpolis werken we aan een veilig bedrijventerrein. Door ons collectief te verzekeren reduceren we o.a. criminaliteit en dus schades en kosten. Daarnaast hoeft Interpolis minder uit te keren als er schade is op ons terrein.”

Samenwerken aan een veilig bedrijventerrein wordt jaarlijks door Interpolis beloond

Gecertificeerde bedrijventerreinen die ook over proactief cameratoezicht beschikken, komen bij Interpolis in aanmerking voor een resultaatsparticipatie. Dit betekent dat de ondernemersvereniging jaarlijks een uitkering ontvangt wanneer de verhouding tussen de betaalde premie en het uitbetaalde schadebedrag gunstig is. Meer leden betekent een hogere resultaatsparticipatie.

Wil je weten hoe dit voor jouw bedrijf  kan werken?
Uw lokale Rabobank helpt u graag verder. Daarnaast biedt Interpolis aan de ondernemers die lid zijn een korting tot 15% op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering  op de Interpolis BedrijvenCompactPolis®.