Entree Roden opgeknapt

Geplaatst op: 19 oktober, 2020

Al geruime tijd wordt er gezocht naar een nieuwe ondernemer die zich wil vestigen in het voormalige Magista-pand. Een aantal keren leek het erop dat het ging lukken om een nieuwe bewoner te vinden, maar helaas ging dit uiteindelijk toch niet door. Ondertussen bleef het vervallen pand een doorn in het oog van een ieder die er langs reed.

Als OCN-Parkmanagement vinden wij een nette entree van Roden belangrijk. Daarom hebben wij samen met de gemeente bekeken hoe wij de uitstraling van het pand konden verbeteren. Hiervoor hebben wij advies ingewonnen van Herman Smits van Smits Expo. Hij heeft veel ervaring met het vormgeven van locaties en kwam met de suggestie om de aanwezige hekken terug te plaatsen op het terrein en te bekleden met doeken.

Gerard Dunning van VidMedia heeft al vaker promotiemateriaal voor ons gefilmd en was bereid om foto’s van Roden en omgeving te maken die weergeven dat het hier een prettig vestigingsklimaat is.

Afgelopen weken zijn de hekken teruggezet en zijn de doeken geplaatst. We hebben hierop al veel leuke reacties mogen ontvangen. Maar natuurlijk hopen we dat de doeken slechts tijdelijk van aard zullen zijn en dat we gauw een nieuwe ondernemer mogen begroeten die zich in het pand gaat vestigen.

 Foto gemaakt door De Krant: klik hier voor het artikel