Even voorstellen

Geplaatst op: 23 september, 2019

Beste leden,
Per 1 oktober 2019 ben ik benoemd tot parkmanager van OCN-Parkmanagement. Voor sommigen ben ik een oude bekende, voor anderen stel ik me bij deze graag even voor.
Mijn naam is Bas de Jager, 49 jaar oud. Van 2005 tot 2015 heb ik het bedrijf Loopbaanimpuls gehad in Roden en was ik lid van OCN. Door de vraag naar landelijke dekking van mijn opdrachtgevers is dit bedrijf per 1-1-2015 gefuseerd met ttif.company en verhuist naar Amsterdam. Daarmee heb ik ook mijn lidmaatschap van OCN beƫindigd.
Door omstandigheden ben ik uitgetreden uit dit bedrijf en per april van dit jaar ben ik weer werkzaam in het mooie noorden.
Mijn expertise ligt op het gebied van arbeidsmobiliteit. Daarnaast ben ik jarenlang mentor geweest van de KvK in het begeleiden van startende ondernemers en heb zo in de breedte zicht gekregen op de behoeftes van ondernemers.
Ik hoop mijn enthousiasme, netwerkvaardigheid en organisatietalent volop te kunnen gaan benutten voor OCN-Parkmanagement en kijk uit naar de samenwerking. Mijn eerste taak zal vooral bestaan uit het voorbereiden van de draagvlakmeting. Maar natuurlijk sta ik open voor andere wensen en suggesties die er onder de ondernemers leven. Mochten jullie contact met mij willen opnemen, dan kan dat dit via 06-41904944 of b.dejager@ziggo.nl
Tot binnenkort bij een gezamenlijke bijeenkomst of tijdens een individueel bezoek.

Met vriendelijke groet,

Bas de Jager
Mobiel: 06-41904944
Mail: b.dejager@ziggo.nl