Verduurzamen bedrijventerreinen Peize en Roden

Geplaatst op: 07 oktober, 2020

Lift u ook mee met de verduurzaming van uw bedrijventerrein?

Duurzaam energiegebruik is van steeds groter maatschappelijk belang en draagt bij aan de toekomstbestendigheid van bedrijven. Maar waar begin je met het verduurzamen van je energiegebruik en waar liggen de kansen? OCN heeft een kans gevonden om deze vragen te beantwoorden. Dit doen wij samen met de gemeente Noordenveld en provincie Drenthe in het project Energieneutrale Bedrijventerreinen Drenthe 2035 (EBD35). In dit project identificeren we verduurzamingskansen en ondersteunen we u om het energiegebruik te verduurzamen en energiekosten te verlagen.

Wat gaan we doen?

Vanuit OCN, samen met de gemeente en provincie, ondersteunen wij u bij deze projecten die daarmee bijdragen aan het verduurzamen van het bedrijventerrein. Wij staan in de startblokken om te helpen bij het realiseren van bijvoorbeeld:

–                Installatie zonnepanelen op bedrijfsdaken

–                Bedrijfsgebouwen isoleren

–                Het wagenpark elektrificeren

–                Het organiseren van gezamenlijke energieprojecten, zoals collectieve inkoop

Enquête

We starten met het inzichtelijk maken wat het huidige energiegebruik is op de bedrijventerreinen van Peize en Roden. Daarnaast vragen wij u welke vragen en wensen er leven op gebied van verduurzaming. Daarom vragen wij u een enquête in te vullen en gegevens over de huidige energiesituatie in uw bedrijf op te geven. In de enquête vragen wij u onder meer om het jaarlijkse gas- en energieverbruik van de afgelopen 3 jaar aan te leveren. Dit is een aanvulling op gegevens die u mogelijk eerder heeft aangeleverd (bijvoorbeeld voor een energiescan of bij het voldoen aan de informatieplicht). Met deze gegevens brengen we de energiesituatie van de bedrijventerreinen in beeld. Hiermee gaan wij samen met u kansen identificeren en uitwerken om het energiegebruik te verduurzamen en energiekosten te verlagen.

Uw individuele energiegegevens delen wij vanzelfsprekend niet met derden en worden niet openbaar gemaakt!

Laat uw kansen niet liggen

Vul via onderstaande link de enquête in en laat uw energiegegevens achter. Hierdoor kunnen wij verduurzamingskansen preciezer identificeren en kunnen we u later beter helpen. Laat daarom het duurzame potentieel van uw bedrijf niet liggen.

Klik hier om naar de enquête te gaan

Voor vragen neem contact op met Bas de Jager via 06-41904944, of mailen naar basdejager@OCN-Noordenveld.nl